Nekas nav labāks par šķēlīti citrona vai laima, lai padarītu tavu džinu ar toniku īpaši baudāmu. Vai vodku ar kolu. Vai tekilas šotu. Vai pat tikai glāzi auksta, gāzēta ūdens vai cita bezalkoholiska dzēriena.
Iepriekš sagrieztas augļu šķēlītes bāros ir standarts, tāpēc neviens parasti ne mirkli neaizdomājas par tām, pirms lūdz tās ielikt savā dzērienā vai arī saņem jau gatavu kokteili, kurā auglis ielikts bez jautāšanas.
Tomēr, kā izrādās, šie nelielie augļu gabaliņi var nodarīt tev vairāk kaitējuma, nekā tu līdz šim būsi iedomājies.
Lasi vēl: Alkoholiskie dzērieni, kas praktiski garantēs paģiras – šo der iegaumēt!
Lai uzzinātu, kā, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Mēness diena 15. septembrī: ko šajā dienā nedrīkst darīt, lai nepiesauktu naudas trūkumuby Laura Andersone
- Vecāki brālim kāzās uzdāvināja izremontētu dzīvokli Teikā, bet tad, kad es apprecējos, sekoja “pārsteigums”by Laura Andersone
- Draugs no Sibīrijas iemācīja man kurināt krāsni tā, lai ietaupītu malku un mājās vienmēr būtu siltiby Rinalds Bergmanis