Nekas nav labāks par šķēlīti citrona vai laima, lai padarītu tavu džinu ar toniku īpaši baudāmu. Vai vodku ar kolu. Vai tekilas šotu. Vai pat tikai glāzi auksta, gāzēta ūdens vai cita bezalkoholiska dzēriena.
Iepriekš sagrieztas augļu šķēlītes bāros ir standarts, tāpēc neviens parasti ne mirkli neaizdomājas par tām, pirms lūdz tās ielikt savā dzērienā vai arī saņem jau gatavu kokteili, kurā auglis ielikts bez jautāšanas.
Tomēr, kā izrādās, šie nelielie augļu gabaliņi var nodarīt tev vairāk kaitējuma, nekā tu līdz šim būsi iedomājies.
Lasi vēl: Alkoholiskie dzērieni, kas praktiski garantēs paģiras – šo der iegaumēt!
Lai uzzinātu, kā, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kaķis nejauši nogāza vīra telefonu – tajā brīdī uz ekrāna uzplaiksnīja ziņa: “Labrīt, dārgais…”by Rinalds Bergmanis
- Zemē atrastā nauda: nevis veiksme, bet augstāku spēku zīme – kas patiesībā tev ir jāzina par atradumuby Rinalds Bergmanis
- “Tev jau 35, bet nav ne bērnu, ne sievas” – dzirdētā dēla atbilde man joprojām palikusi prātāby Rinalds Bergmanis