Nekas nav labāks par šķēlīti citrona vai laima, lai padarītu tavu džinu ar toniku īpaši baudāmu. Vai vodku ar kolu. Vai tekilas šotu. Vai pat tikai glāzi auksta, gāzēta ūdens vai cita bezalkoholiska dzēriena.
Iepriekš sagrieztas augļu šķēlītes bāros ir standarts, tāpēc neviens parasti ne mirkli neaizdomājas par tām, pirms lūdz tās ielikt savā dzērienā vai arī saņem jau gatavu kokteili, kurā auglis ielikts bez jautāšanas.
Tomēr, kā izrādās, šie nelielie augļu gabaliņi var nodarīt tev vairāk kaitējuma, nekā tu līdz šim būsi iedomājies.
Lasi vēl: Alkoholiskie dzērieni, kas praktiski garantēs paģiras – šo der iegaumēt!
Lai uzzinātu, kā, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Manai omītei ir gandrīz 70, un viņa ievēro stingru noteikumu – nekad nesazināties ar radiniekiemby Rinalds Bergmanis
- Gaisīgas pankūciņas bez rauga, olām un ar kefīru: atklāju 3 vienkāršus noslēpumusby Rinalds Bergmanis
- Koks, kas “aizdzenot” prom no mājas vīriešus: vai tūjas drīkst stādīt pie mājas?by Laura Tiltiņa